Vappu olisi voinut mennä paremminkin. Käytiin tuttavapariskunnan kanssa seuraamassa vappuhulinaa. Lakitkin olivat pitkästä aikaa mukana, yleensä en ole siitä kummemmin perustanut. Lätsät päässä tyhjennettiin skumppapullo per pari, ihan kivaa oli vielä siinä vaiheessa. Kuohuviini muuten humahtaa yllättävän nopeasti päähän.

Myöhemmin illalla yritettiin löytää joku aikuisempi paikka, johon mahtuisi neljä henkeä mahtuisi istumaan. Ahdasta oli, mutta löytyi. Kun kerran hyvään makuun oltiin päästy, niin mitä sitä sekoittamaan. Tilattiin lisää skumppaa pöytään. Juttu luisti ihan kivasti. Vaimon mielestä liiankin kivasti. Jostain syystä nimittäin vaimo sai päähänsä, että minä flirttailin kaverin puolison kanssa. Tai oikeastaan epäili, että Leena vikitteli minua. Aivan naurettavaa. En minä nyt niin tyhmä ole, että lähtisin kaverin vaimoa iskemään, varsinkin jos kaveri ja vaimo on samassa pöydässä. Joka tapauksessa vaimo lähti päästään ja alkoi sättiä tätä kaverin vaimoa. Kuplat olivat nousseet jo sen verran päähän, että voluumi nousi turhankin kovaksi.

Vaimo kävi sen verran kovilla kierroksilla, että homma lähti lapasesta. Eukko meni ja heitti lasillisen päin Leenan naamaa ja huitaisi kämmenellä kaupan päälle. Portsari ohjasi vaimon pois kapakasta. Minua vitutti niin paljon, että en lähtenyt mukaan. Kai se oli odottanut ulkopuolella aikansa, että lähtisin perään ja kun en, niin suuttui ja lähti omille teilleen siksi yöksi. Tämä viikko onkin sitten ollut enemmän tai vähemmän vaitonaista. Sanoisinko, että  normivappu.