Luin Ihmissuhteet -blogista, että kansanedustaja Susanna Rahkosella on blogissaan ollut äänestys:

"Lopuksi gallup. Seuraavassa miesinhokkiominaisuuksien kolme ärsyttävintä: Vastuuta pakoileva mies, selittelevä mies, ruikuttava mies. Äänestä mielestäsi ärsyttävin ominaisuus näistä kolmesta sähköpostiini [email protected] perjantaihin klo 12 mennessä. Minä äänestän ruikuttavaa miestä. Mikä surkimus!"

Minä ilmeisesti täyttäisin kansanedustaja Rahkosen kaikki kriteerit, ei tarvitsisi edes valita ykkösinhokkiaan. Susanna kuitenkin viimeisimmässä kirjoituksessaan kieltää olevansa miestenvihaaja. Hänen suhtautumisensa kaikkiin miehiin lähtee veljeyspohjalta, joka oli terve, samoin kuin isäsuhde. Kansanedustajan harjoittama ironia ja itseironia ovat kuulemma vain liian vaikeita meidän putkiaivojen tulkittaviksi. Myönnän toki, että minun on vaikea löytää mitään feminististä itseironiaa seuraavasta Susannan heitosta:

"Vielä yksi juttu: Niille seksin oston kannattajille, jotka vetoavat miesten luonnollisiin ja hallitsemattomiin seksuaalisiin tarpeisiin, suosittelisin matkaa Korkeasaareen. Repen häkissä on varmasti vielä tilaa."

Tuo olikin asiallisesti ja nokkelasti ilmaistu mielipide, siinä ei varmastikaan ollut vihan häivääkään. Rahkonen lisäksi esittää minusta tähän mennessä kaikkein naurettavimman perusteen seksin oston kiellolle, seksin ostaminen kun on kerjäämistä. Kerjäävät miehet taas ovat säälittäviä. Siis seksin ostaminen pitäisi kieltää, koska se on säälittävää. Mitä vaalitilaisuudet sitten ovat, jos eivät äänten kerjäämistä kansalaisilta? Epätoivoisina täkyinä vaalikarjalle tarjotaan ilmapalloja, hernesoppaa ja julkkiskannattajia. Siinä sivussa lausutaan katteettomia lupauksia. Onko sekin säälittävää? Olenko minä silloin vähemmän säälittävä jos kerjäämisen, selittelyn ja ruikutuksen sijasta lyön vaimoani?

Minä kannatan tasa-arvoa. Sitä ei minusta kuitenkaan ole se, että nainen saa mollata ja haukkua miestä loputtomasti. En ole vielä koskaan harrastanut maksullisia naisia, mutta en myöskään suoraan tuomitse prostituutiota, jos se pysyy kahden aikuisen ihmisen välisenä asiana. Ei maailma miksikään muutu pykälillä, joita isoveli ei pysty valvomaan.

Kansanedustaja Rahkosen toisena perusteena seksin ostamisen kieltämiselle on, että myyjä tekee sitä vain rahasta, ei nautinnosta. Rakas Susanna, melkein kaikki asiat tässä maailmassa tehdään vain rahasta. Tervetuloa maapallolle, tämä on karu paikka.